Selecteer een pagina

Een verandering bestaat pas als die wordt gedragen

“Met jouw inzet heb je ons allemaal flink op sleeptouw genomen. Lastige situaties ben je daarbij niet uit de weg gegaan. Ik heb genoten van de dynamiek en de verandering die je mee bracht. Je bent scherp in analyses en discussies, maar altijd open en eerlijk.“  Directeur Woningcorporatie

Interim management en projectleiding

Heb je een heldere opdracht en een team mensen om de klus te klaren? Dan ben ik graag de tijdelijke kapitein op het schip. Ik heb in mijn werkzame leven bij diverse maatschappelijke organisaties gewerkt, zowel in het fysieke als in het sociale domein. Een overzicht van mijn ervaring vind je op mijn linkedIn profiel.

Vraag me niet alleen ‘op de tent te passen’. Daar ben ik niet van. Mijn plezier ligt in het werkend krijgen van nieuwe ideeën. Samen met de mensen om wie het gaat. Door structuur te brengen, hoofdzaak van bijzaak te scheiden en concrete afspraken te maken. Creatief en met voldoende durf om ‘buiten de doos’ te denken en te doen.

Een aantal van de ideeën hoe het anders kan werken, heb ik vast gelegd in het boek  De transformatie ben ik zelf! . Samen met mijn collega Riesje (www.Riesje.nl) heb ik het model Verschillend sociaal uitgewerkt. Een model voor een werkelijk gekantelde manier van werken in het sociaal domein voor gemeenten met verschillende kernen. Een overzicht van door mij uitgevoerde opdrachten vind je hiernaast.

“Het energiedepot van jou om initiatief na initiatief te starten is grenzeloos. Snelheid maken en houden passen bij jou. Het is net zo bijzonder dat je ondanks de blik op vooruit nooit de mensen van de afdeling uit het oog hebt verloren. Sterker nog jij neemt echt de tijd om ‘achterblijvers’ te begeleiden en op sleeptouw te nemen.” Teammanager overheid

rode driehoek.. Birgitta de Leeuw
….(06) 55 88 03 27
….birgitta@deslijpsteen.nl

…..icon_linkedin

Denk als een klant. Zou jij met

jezelf zaken willen doen?